• Deutsch
  • English

Aktuálně nabízím následující témata přednášek:

Cesta k úspěšné paměti

(zaměřeno na techniky zapamatování)

Jak si snadno a rychle ukládat informace do mozku? Které mentální schopnosti jsou pro proces učení klíčové a jak je lze aktivovat? Jaké existují paměťové techniky? Co naše paměť potřebuje k efektivnímu učení? Co je heptagram 7 mentálních schopností?
A co víme o "fotografické paměti"? To a mnohem více se dozvíte na této přednášce, která účastníkům napínavým a zábavným způsobem ukáže, čeho všeho je naše paměť schopna, pokud však správně používáme mozek. Tato přednáška patří k nejžádanějším.
Mám zájem o přednášku

Tipy od světových paměťových mistrů

(zaměřeno na faktory, které podporují a narušují učení)

Objevte skrytý potenciál své paměti. Jak ovlivňují emoce proces zapamatování? Jak využít spánku k učení? Co potřebuje mozek, aby se dokázal plně soustředit? Jaký je správný způsob zacházení s učebním materiálem? Které potraviny mají vliv na lidskou paměť a zvyšují kognitivní výkon? Které relaxačních techniky harmonizují a regenerují náš nervový systém a zvyšují naši psychickou odolnost? Představím vám ty nejlepší tipy, které můžete okamžitě uvést do praxe.
Mám zájem o přednášku

Motivace, cíle a zvládání času

Co vás osobně motivuje na cestě za vašimi vizemi? Jak si nastavovat cíle, aby se jich dosahovalo, i když jsou náročné? Co pomáhá k vytrvalosti a udržení motivace? Jak si osvojit nové návyky, které zvýší kvalitu vašeho time managementu? Jaké strategie vedou k úspěšnému řízení času? Co je “vision map” a jak ji využívat ke svému osobnostnímu růstu? Cíle, odměny a konsekvence? Účastníci budou mít příležitost seznámit se blíže s osvědčenými strategiemi organizování svého času tak, aby dosahovali svých předsevzetí a pocitu vyrovnaného života.
Mám zájem o přednášku

Vaši zákazníci si vás budou pamatovat 

(zaměřeno na pamatování si jmen)

Ukážu vám jednoduché, ale účinné techniky, které vám pomohou zapamatovat si jména lidí, odborné termíny, cizí slova a slovíčka cizího jazyka. Společně s posluchači projdeme mnoho (zábavných) cvičení, která vám pomohou zdokonalit se v tomto tématu a v nejčastějším problému paměti lidí č. 1: "Sakra, jak se jmenuje?". Dozvíte se také, jak se připravit na online schůzky, konference, obchodní a pracovní pohovory, osobní setkání a prezentace, abyste zanechali dobrý dojem.
Mám zájem o přednášku
crossmenu